Kontrollpanel
 
Föreningen Future For All
 
Klotets välmående i fokus för där bor människor som vill bo och trivas. Om klotet mår bra så mår vi människor allt bättre och tvärtom. STÖD ”FUTURE FOR ALL” Swisha Din gåva till: 123 599 18 07


Coronakrisen... vår beredskap hade varit på topp om programmet RSM varit genomfört.

PS! namnbytet till Föreningen Future For All har inneburit att mycket av vår information ännu inte överförts från den tidigare HEMSIDAN. Hoppas på Ert överseende.

R S M = Future For Alls (namnbyte, tidigare Dom kloka) program.
R= Räntefrihet (ingen ränta)
S= Nytt Skattesystem (en skatt bara)
M= Medborgarlön (trygghet för alla)


Uppmaning i CORONA-tider från TBST GROUP:  Arbeta hemifrån, håll avstånd, tvätta händerna, respektera råden! ta hänsyn till våra äldre och alla våra medmänniskor!! tänk efter några gånger extra i vårt beteende och bemötande!

Oron stiger att Future For Alls program RSM är för bra för att vara sant... mer pengar i plånboken... alla kommer köpa 13 Mercedesbilar. Att köpkraften ökar med 30-40% och att konsumtionen då stiger samt att miljön barkar hän och att välfärden kommer krackelera och inte blir lika bra eller bättre. Mannen i kostym ställer till mycket... läs på nedan i länken.

Lugn bara lugn vi skall förkortat beskriva här konsekvenserna av ÖKAD KÖPKRAFT - MER PENGAR I PLÅNBOKEN - BÄTTRE MILJÖ - MINSKADE KLYFTOR...

Vi kräver i Future For All omedelbart genomförandet av programmet RSM och det går att göra på 2 veckor


Föreningen Future For All... Receptet för en bättre värld...
Skattesystemet som nu med Coronakrisen räddar faktiskt världen och människans välmående i en framtid (avbetalar bl a Sveriges miljöskuld på 3,3 jordklot på ca 13 år) och hade det varit genomfört idag i Sverige så hade faktiskt en stor del av befolkningen valt sitt boende på landet pga Medborgarlönen och den ökade köpkraften som uppstår då produkterna blir ca 40% billigare när skatterna försvinner.

Vad skulle ske om Future For Alls program RSM varit infört och i drift... se HÄR.
Vi har sammanfattat vårt program RSM här nu i Coronatider...

Samtidigt som man enbart behöver arbeta ca 4-5 timmar per dag med bibehållen välfärd och ändå få mer pengar i plånboken än idag. Den ökade köpkraften medför också att klyftorna minskar drastiskt och valet om boende och livsbetingelserna landar på den enskilda individen...

När frihet och trygghet skapats så väljer människor själva hur de vill ha det och vi är övertygade om att allt fler väljer då att tänka på sig själva att må bra samt övriga i familjen, skapa harmoniska förhållanden i livet. Så okomplicerat och enkelt kommer tillvaron gestalta sig med vårt program.

Tyvärr med dagens allt mer uppskruvade tempo och myndigheters allt ökande krav och ökat prisläge med nuvarande ordning så blir tillvaron allt mer sårbar. Det räcker att bli av med jobbet... bli sjuk så ställs tillvaron på sin spets.   

Ett nytt Skattesystem (S): Inga onödiga skatter behövs för att upprätthålla välfärden. En skatt utgår och det är på "pengar som ligger på hög". Då blir "avgiften/skatten" ca 5,5% på dessa pengar för en person eller företag. Jämför gärna dagens skattesats på pension eller lön. Det utgår ingen skatt på arbete, allt är skattefritt. Moms mm försvinner.

När ett nytt Skattesystem genomförs så kan man utan olägenheter få en Medborgarlön (M) på köpet: Notera gärna att införa Medborgarlön med nuvarande skattesystem är dömt att misslyckas. Idag utgår ca 11 300 kr/mån skattefritt till varje folkbokförd privatperson. Arbetar Du idag så är Din lön skattefri och läggs ovanpå Medborgarlönen.

Vi förklarar och sammanfattar programmet RSM och sambandet "varför det fungerar att införa en sådan hög Medborgarlön och nytt skattesystem som Future For All presenterar, 11 300 kr/ mån skattefritt... men MED NUVARANDE SKATTESYSTEM så ligger nivån mellan 3 - 5 000  kr/mån skattefritt och stor risk att det misslyckas samt att motståndarna får rätt, olyckligt".

Vi tror att alla på detta jordklot förstår att Räntefritt (R) har lägre kostnader för exvis lån ?! Om inte finns kanske anledning till att kontrollera själva här... jämförelse av lånekostnaden.

Ju mer samhället "utvecklas" så kan vi bara sätta ett faktum, det går åt fel håll, beredskapen för en pandemi finns och man gör det bra hos myndigheterna avseende folkhälsa trots att samhället nedrustat under lång tid för att allt skall ske "just in time".

Blir det en svag länk som brister, i detta fall saknas sjukvårdsmaterial som jfrt med Finland inte längre är i beredskapslager osv. Med programmet RSM hade faktiskt samhället, med ökat välmående hos medborgarna, färre människor i tätorter samt en ekonomisk grundtrygghet i Medborgarlön, stått väldigt väl rustat för denna pandemi.STÖD ”FUTURE FOR ALL” Swisha Din gåva till: 123 599 18 07.
 • Tänk om en Medborgarlön (M) på 11 300 kr/mån skattefritt införts i Pandemitider, vad skulle det innebära för Dig ?
   
 • Tänk om Din fastighetsägare belånat sitt flerbostadshus Räntefritt (R) och sänkte Din hyra med 50%, hur skulle Din situation påverkas då ?
   
 • Tänk om ett nytt Skattesystem (S) införs som inte beskattar Ditt arbete, allt blir skattefritt, hur ser Du på det ?
   
 • Om ett nytt skattesystem infördes så skulle moms bl a försvinna och göra att Dina inköp på ICA bl a blev ca 40% billigare, känns det bra för Dig ?
   
 • När ett nytt Skattesystem och på köpet en Medborgarlön införts så kommer Din arbetstid kunna minska till 5 tim/dag med bibehållen köpkraft, skulle Du klara av det att arbeta mindre och ha mer kvar i plånboken jämfört med idag ?
   
 • Blir det störande för Dig att få in en kollega som arbetar med samma saker som Du när Du går ner till 5 tim arbetsdag ? Företaget med 2 personer på samma arbetsuppgifter verkar gilla det då de blir mindre sårbara vid sjukdom exvis, verkar det okay ?
   
 • Det blir mer fritid och mer tid över åt de nära och kära, nöjen, hobbies, skog o natur, kommer det kännas jobbigt ?
   
 • Naturens återhämtning påskyndas när samhällets administration o kontroller minimeras, det nya skattesystemet har samma effekt. Beviset finns nu under Coronapandemin när samhället minskar sitt resursslöseri att bl aCo2-halten minskar. Kommer Dina barn uppskatta att vi levererat ett arv till dem som uppskattas, att vi gjort något vettigt ?


Tyvärr... eller... så blir den nya verkligheten om programmet RSM införs.
Att införa programmet går snabbare än att byta till en ny valuta bara politiker och makthavarna (kanske vi som parti) bestämmer sig.

Där är haken, politikerna och makthavarna, och därför tvekar vi inte att bli ett parti om inget sker och behöver Ert stöd för genomförandet.


Stöd oss och medborgarna i Sverige genom att Swisha in Ert bidrag på 123 599 18 07.Kontakta oss
Namn: Per (grundare)
Telefon: +46 73 982 66 94 (direkt Per)
Epost: Info@FutureForAll.se
 
Namn: Lasse (grundare)
Telefon: +46 70 244 76 38 (direkt Lasse)
Epost: Info@FutureForAll.se
 

Klicka här för kontaktformulär >>