Kontrollpanel
 
Matcha Företag, ingår i TBST Social Media, ett affärsområde inom TBST Group där kompetenser inom marknadsföring via Sociala Medier samlas.


Social Media, Marknadsföring & Sponsring är min grej i mitt företag "Matcha Företag".

Tillsammans och i Samverkan i Matcha Företag och TBST Group utvecklar vi gemensamt Personer/Företag till bättre affärer!

Sociala värden i media är effektivt och kraftfulla verktyg för Dig som företagare eller som aktiv utövare av olika sporter. Dessa värden är också viktiga i andra engagemang som Du vill synliggöra.

Matcha Företag: experten på Sociala Medier !

TBST Group och Matcha Företag hjälper er att arbeta smart och framförallt effektivt. Vår struktur innebär god kontakt med kunder, stor som liten, även om Du arbetar ensam. Vi är flera i gruppen och alla samarbetar i någon form tillsammans.

Kanske Du vill bli min kollega ?! och nedan finns lediga områden/roller inom TBST Social Media beskrivna:

Lediga roller inom Social Media se varje PDF-fil.
Visa Din intresseanmälan och välj TBST Social Media.

Vill Du vara en av oss, då är Du hjärtligt välkommen att höra av Dig till mig som Sverigeansvarig (SA) för TBST Social Media i mitt företag Matcha Företag.

Kanske är Du intresserad av andra affärsområden så går det bra att höra med mig så hjälper jag Dig.


TBST Group har flera "affärsområden", allt från Administration till Jurister. I varje affärsområde finns 3 roller, en Sverigeansvarig, en Länsansvarig och Kommunansvarig.

Nedan i resp länk finns alla affärsområden och roller beskrivna:

Sverigeansvariga (SA): 1 person/företag som Frilansare/Franchisetagare
Länsansvarig (Regionombud RO): 25 st och en ansvarig i varje län.
Kommunansvarig (Lokalombud LO): minst 1 person/företag i varje kommun.

Tillsammans växer vi och arbetar med det som var och en av oss är bäst på, vad är Du bäst på ?

Du kan fortsättningsvis ha mig som Din enda kontakt men vill gärna påpeka att vi alla är specialister inom resp. område. Behöver Du hjälp med andra tjänster eller bli en av oss inom Data, Marknadsföring, Hantverkare mm så tar oftast TBST Sale/Marketing Din kontakt för att kanalisera Dig rätt.

TBST Group har flera affärsområden där det efterfrågas Franchisetagare/Frilansare, duktiga och ambitiösa personer och företag som vill samverka till bättre affärer. Det är enkelt att tipsa oss på TIPSAKUTEN.

Områden som finns f n på TIPSAKUTEN är TJÄNSTER (jag erbjuder Marknadsföring via Sociala Medier) och FRANCHISE/FRILANSARE samt VAROR (vi säljer exvis smarta hemsidor).Matcha Företag och TBST Group gör att kunder både hörs och blir synliga i mediebruset !

Med mångårig erfarenhet som egenföretagare inom flera branscher som Frisör, Färg & Stilanalytiker, Verksamhets & Projektledare inom hästnäringen, har jag många spännande erfarenheter att dela med mig. Utöver det har jag varit engagerad i Clinic, kurser mm.

Min erfarenhet och kunskap inom Social Media är som jag anser mycket bra och bred och under alla år har jag byggt upp ett stort nätverk online. Rider också en vacker talangfull 7-årig häst med mål att tävla i Grand Prix i dressyr.

För att nå mitt mål tränar jag också yoga, balansträning samt mental träning.

För mig är ingenting omöjligt. Tycker jag är fantasifull, kreativ, problemlösare och rik… på erfarenheter, och därför delar jag mer än gärna med mig genom att erbjuda dig eller ditt företag mina erfarenheter och tjänster.

Välkommen !Kontakta oss
Namn: Marlene Edh, Sverigeansvarig (SA) affärsområdet TBST Social Media
Telefon: +46 70 597 98 80 (direkt Marlene)
Telefon: +46 70 244 76 38 (Franchise/Frilans)
Epost: Marlene@MatchaForetag.se
Epost: Marlene.Socialmedia@TBST.se
 
Namn: TBST Sale Marketing, ett affärsområde inom TBST Group
Telefon: +46 70 244 76 38 (Sale) Lasse
Telefon: +46 70 329 20 66 (Sale) Leif
Epost: Lasse@TBST.se
Epost: FAGENT.Sale@TBST.se