Kontrollpanel
 
EIS Bokföring & Administration, ingår i TBST Administration, ett affärsområde inom TBST Group där kompetenser inom Redovisning samlas.


Er redovisningsbyrå i Stockholmsområdet = EIS Bokföring & Administration.

EIS Bokföring & Administration är ett självklart alternativ för Dig som önskar hjälp med:

 • Skattedeklaration
 • Arbetsgivardeklaration
 • Momsredovisning
 • Löpande Bokföring
 • Deklarationer
 • Bokslut
 • Offert/Order
 • Kunder fakturering
 • Fakturabevakning & Inkasso
 • Leverantörsreskontra
 • Lönehantering
 • Årsredovisning

Annat som kan intressera ?


Vi kallar konceptet R-S-M, ett partiprogram för "Dom Kloka" som bottnar i trygg ekonomi. Jakten på pengar för många (98% av befolkningen) kan "Dom Kloka" avsluta.

Delar av partiprogrammet:
Betala en skatt på 6 - 11%, avskaffa Arbetsförmedlingen, Skatteverket och få bankerna att syssla med det väsentliga bl a är budskapet.

Sluta deklarera, sluta stämpla, sluta jaga pengar, må bra istället... Dom Kloka ansluter man sig till om man tycker att det låter klokt.

Läs om alla detaljer i varje PDF på denna hemsida.Bli PARTNER ? eller KUND ? se nedan

Nedan finner Du lediga områden/roller inom TBST Administration beskrivna:

Vill Du bli kund ? Nedan kan Du göra en intresseanmälan så kontaktar vi Dig så fort vi kan.


Tillsammans växer!! Ensam har fullt upp med allt annat utom den egna kärnverksamheten!EIS Bokföring & Administration, Stockholmsområdets nya Redovisningsbyrå.

Ida Staffas ägare och Administrativt ansvarig.
(Ida erbjuder hög kompetens inom administration samt tar emot kunderna med stor charm i en trivsam miljö: citat TBST Group)

Vi erbjuder det mesta inom administrativa sysslor enligt ovan. EIS Bokföring & Administration ingår som Franchisetagare i TBST Administration, ett affärsområde inom TBST Group. Fördelen att ingå i en grupp är att jag tillsammans med andra Redovisningskonsulter kan ta åt mig större uppdrag och även runt om i landet.

Ständig marknadsföring i olika medier gör att mitt företag mer och mer sysslar med att leverera redovisning till mina kunder. Är annars jobbigt att annonsera och marknadsföra sig samtidigt med att arbeta med redovisning. 

Så fråga oss då vi kan hantera företag från 1-50 anställda, helt eller delvis. Vi arbetar flexibelt och helst då i affärssystemet Fortnox som ligger på molnet och som gör att Du som kund snabbt får en bra inblick i Dina räkenskaper när helst Du önskar. Fungerar bara Du har tillgång till Internet och det har ju alla idag.

Jag levererar alltid med Dig som mitt fokus och önskar mina kunder ha hjälp med andra tjänster inom TBST Group så förmedlar jag dem gärna.

Du kan fortsättningsvis ha mig som Din enda kontakt men vill gärna påpeka att vi alla är specialister inom resp. område. Så städning är städarna bäst på osv.. Så behöver Du hjälp med exvis Data- Marknadsförings- Försäljningstjänster mm så kommer TBST Sale/Marketing ta Din kontakt för att kanalisera Dig rätt och tillgodose Dina krav eller ev offert från övriga affärsområden.

Ge gärna tips på nya kollegor inom Administration som Franchisetagare eller Frilansare via TIPS-akuten TIPSAKUTEN, där får Du även pengar/ersättning för Dina tips.

Privatperson får en lön på 6% på sitt tips och en företagare kan fakturera 10%. Du kan få bra intäkter bara genom ett tips.

TBST Group har ca 20 affärsområden där det efterfrågas Franchisetagare/Frilansare, duktiga och ambitiösa personer och företag som vill samverka till bättre affärer.

 • Har Du själv eller Ditt företag intresse av att komma in i TBST Group som Franchisetagare/Frilansare ? Fyll i FORMULÄRET här så återkommer vi.
 • Önskas OFFERT eller bli KUND vänligen fyll i FORMULÄRET så återkopplar vi.

Välkommen alla !Kontakta oss
Namn: Delägare/Redovisningsansvarig Ida Staffas
Telefon: +46 70 034 15 34 (Ida direkt)
Telefon: +46 10 495 80 50 (TBST Administration)
Epost: EIS.Administration@TBST.se
Epost: Order@TBST.se
 
Namn: TBST Sale Marketing (Frågor, Order & Försäljning)
Telefon: +46 70 244 76 38 (Sale) Lasse
Telefon: +46 70 329 20 66 (Sale) Leif
Epost: Lasse@TBST.se
Epost: FAGENT.Sale@TBST.se
 Klicka här för större karta


Kontaktformulär
 
Namn / Företag *
Gatuadress *
Postnr * Ort *
Epost *
Telefon *
Offert önskas på    Hjälp önskas med    Kontakt önskas om

Övrigt